USLUGE

Projektovanje svih sistema tehničke zaštite

Zaštita artikala od krađe

Uz brand NEDAP nudmo rješenja za spriječavanje krađa, smanjenje rizika u inventaru i stvaranje boljeg korisničkog doživljaja.

Širok izbor visoko efikasnih sistema zaštite od krađe, štitimo različite vrste proizvoda od odjeće, obuće, hrane, tehničkih proizvoda i još mnogo toga. Zaštitne antene su stilski dizajnirane i mogu se u potpunosti prilagoditi vašim dizajnerskim zahtjevima u opremanju maloprodajnog objekta/trgovine.

Prednosti Nedap-a: niska potrošnja energije, daljinski pristup - u mogućnosti smo daljinski pristupiti sistemu i vidjeti zbog čega je nastao eventualni problem/greška i otkloniti je daljinski, što kod drugih proizvođača nije moguće, brojanje posjetilaca putem internet, mogućnost nadogradnje (oglašavanje, brojanje posetioca, daljinska podrška).

1999.

GODINA OSNIVANJA

Agencija za zaštitu ljudi i imovine „DSC“ d.o.o. Sarajevo je kao Centar za elektronsku zaštitu i nadzor objekata osnovana početkom 1999. godine.

80

ZAPOSLENIKA

Jedanaest zaposlenih izvršilaca sa visokom stručnom spremom najbolji je dokaz ulaganja u kvalitet naših ljudskih resursa.

+100

ZADOVOLJNIH KORISNIKA

Korisnici naših usluga naša su najveća referenca. Većinu naših klijenata čine uspješne finansijske institucije, farmaceutske firme, obrazovne, medicinske i javne ustanove, osiguravajuća društva i poznate trgovačke kuće.

ZELITE NASE USLUGE?

Popunite formular za prijavu sa vasim osobnim podacim i vrstom usluge i sacekajte nas odgovor.